Access Bars

Access Bars behandeling

Bij een Access Bars® -of Access Consciousness®–  behandeling raakt de therapeut voorzichtig 32 energetische punten op het hoofd aan. Deze punten corresponderen met de 32 energetische banen in het hoofd. Het is een zeer helende therapie en helpt vele mensen met meerdere aspecten van hun lichaam en geest.

Angsten en onzekerheden en gedachten worden als het ware gewist. Zo komt er ruimte voor nieuwe plannen en heldere inzichten en kun je met vernieuwde energie nieuwe stappen in je leven nemen. Het heeft positieve effecten o.a. bij Burnout/Stress, slapeloosheid, ADHD en ADD, angsten en onzekerheden, oorsuizen, concentratie klachten en veel meer.

De behandeling is pijnloos. Soms voel je wat tintelingen in de vingers of een lichte druk in het hoofd. De meeste mensen vallen tijdens de behandeling in slaap en voelen zich na de behandeling loom en ontspannen. Als of je een diepe meditatie-sessie hebt gehad.

Enkele voordelen van het behandelen van de Access Bars punten:
na afloop van een Bars sessie kan je meer ruimte in het hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. De concentratie verbetert. De algehele lichamelijke en geestelijk ontspanning versterkt. Sommige fysieke en mentale problemen verdwijnen al na één Bars sessie.

Lees ook de praktijkregels