Stiltedag Mindfulness

Enkele malen per jaar organiseert A-mar een stiltedag. Deze dag is voor diegenen die een mindfulnesstrainingen volgen of hebben gevolgd. Of gewoon zin hebben om een aantal uren achter elkaar verschillende meditaties te volgen.

Geke van Ramshorst begeleidt de meditaties. De dag bestaat uit maximaal 2 zitmeditaties, een bodyscan liggend, loopmeditatie (bij goed weer buiten), eetmeditatie tijdens de lunch, meditatieve bewegingsoefeningen. Als het moeilijk voor je is om langer te zitten, is liggen tijdens de meditatie geen enkel probleem.
Er wordt gedurende de dag niet gesproken, behalve in het laatste half uur, waarin we ervaringen uitwisselen. Bijna alle meditaties worden begeleid. Soms is er af en toe een langere periode van stilte.

Bij de lunch is er thee en een warme vegetarische soep. Graag zelf brood en een flesje water meenemen. Diverse kussens, dekens, yogamatjes en schapenwollen matjes zijn aanwezig. Neem zelf warme sokken mee en een badlaken voor op de matjes. Voor de loopmeditatie buiten is het handig om “plat” schoeisel te dragen.
Locatie: studio Hoog en Droog, Hoogstraat 25, 8861 AD Harlingen
(achter De Roode Ploeg, ingang Herenwaltje)
Kosten: € 35,00 ( graag op de dag zelf contant meenemen

Als je zin hebt om mee te doen, mail me dan even aan via mijn contactformulier.